Pages - Menu

2015. március 21., szombat

Egy mudra, ami akár életmentő is lehet. Ezért alkalmazd minden nap!


Egy mudra, ami akár életmentő is lehet. Ezért alkalmazd minden nap!

Ismeretes tény, hogy az energiacsatornákban fellépő blokkok betegségek okozói lehetnek. Érdemes megtanulnunk a számunkra megfelelő és könnyen alkalmazható technikát, hogy feloldhassuk az energiablokkokat, így számos betegséget elkerülhetünk, jobb lesz a közérzetünk, energikusak és boldogabbak lesznek napjaink.

A mudra egy bizonyos fajta kéztartás, az ujjakat egy speciális formában kell tartani, és ezáltal beindul a belső gyógyulás, a szervezet egyensúlya visszaáll.

Az indiai mudra szó pecsétet és kéztartást jelent, lényege, hogy egy finomabb kommunikációt tudjunk kialakítani a testünkkel, tudatunkkal és lelkünkkel. Az érintés hatással van az idegrendszerre, az ujjak egy-egy csatornát képeznek az idegrendszerhez. A gyakorlat által nyugodtság és az életerő növekedése várható.

Az alábbi mudrának életmentő hatása van, akár elsősegélyként is használható a különböző szívproblémáknál. Hatásos a szívroham, erős szívdobogás vagy infarktus esetén.

1. Hajlítsuk be a mutatóujjat, úgy, hogy fölötte a nagyujjal érintsük meg a gyűrűsujjat.

2. A középső ujjat és a gyűrűsujjat érintsük a hüvelykujjhoz, úgy, hogy a kisujj maradjon felemelve. A mutatóujj a hüvelykujj alatt van.

Hatásos a gerinc és szívproblémák esetén is, ha gyorsan alkalmazzuk, életet menthet.

Forrás : Twice

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése